Mallorca Activa es presenta a Deià

L’agent de Mallorca Activa, Fabiola Ocete, es reuneix amb el batle de Deià, Lluís Apesteguia, per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa s’ha presentat oficialment a Deià. L’agent de Mallorca Activa, Fabiola Ocete, es va encarregar d’explicar al seu batle, Lluís Apesteguia, aquest projecte digital del Consell de Mallorca.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma van ser un dels temes. Mallorca Activa dóna una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses. I sempre centrat als municipis de menys de 20.000 habitants.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi algunes de les línies d’actuació d’aquesta plataforma digital del Consell. També es va parlar de futures vies de col·laboració entre l’Ajuntament de Deià i aquesta plataforma digital del Consell de Mallorca, així com de les diferents formacions, tant presencials com en línia, que organitza Mallorca Activa.

Entre els temes tractats, es va parlar de començar a fer difusió d’esdeveniments, fires i projectes organitzats pel municipi al calendari d’esdeveniments de Mallorca Activa.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Fabiola Ocete, agent de Mallorca Activa, amb el batle de Deià, Lluís Apesteguia.