Mallorca Activa es presenta a Petra

Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca, i l’agent de Mallorca Activa, Rafel Cladera, es reuneixen amb el regidor de Promoció Econòmica, Cultura, Hisenda i Pressuposts, Miquel Jaume, per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa s’ha presentat oficialment a Petra. La directora insular de Coordinació del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, acompanyada d’un dels agents de Mallorca Activa, Rafel Cladera, es varen encarregar d’explicar al regidor de Promoció econòmica, Cultura, Hisenda i Pressuposts, Miquel Jaume Horrach, aquest nou projecte del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa. Les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dóna una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Petra algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. També es va parlar de futures línies de col·laboració entre l’ajuntament de Petra i aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca, així com d’un possible programa de formació presencial al municipi per tal d’ajudar als petrers i petreres, així com al seu teixit empresarial, en millorar les seves competències digitals, entre d’altres.

Un altre dels punts tractats a la reunió ha estat el portal turístic de Petra, un bon exemple d’innovació i bones pràctiques municipals de la nostra illa.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.