Assessorament a sa Coma per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa

A aquest nou assessorament a sa Coma, impulsem la digitalització d’un petit comerç

Si ets propietari d’un petit negoci, segurament saps que gestionar les xarxes socials pot ser un repte. No sempre hi ha temps suficient per crear contingut de qualitat i mantenir una presència constant en línia. És per això que l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ofereix un servei especialitzat per a les petites empreses, com el d’aquest assessorament a sa Coma.

Avui explorarem com l’assessorament de l’OAPR Mallorca Activa pot ajudar a millorar el teu negoci mitjançant la gestió de xarxes socials i l’ús de Google Sites. Aprofita aquesta oportunitat per optimitzar la teva presència en línia i fer créixer el teu negoci.

Assessorament personalitzat per a petits negocis

L’OAPR Mallorca Activa entén les necessitats específiques de les petites empreses. Amb l’objectiu d’impulsar els negocis i fer-los créixer, oferim un assessorament personalitzat que ajudarà a aconseguir els seus objectius empresarials.

Un dels serveis més destacats d’aquest assessorament està relacionat amb les xarxes socials. Moltes petites empreses no poden dedicar temps i recursos a aquesta tasca, i aquí és on OAPR Mallorca Activa pot fer la diferència. Amb el nostre suport, les pimes poden crear contingut atractiu i interactiu per a les seves xarxes socials, arribant a més clients i fent créixer la seva base de seguidors.

Una oportunitat per créixer

Amb l’assessorament de l’OAPR Mallorca Activa, les pimes tenen l’oportunitat d’optimitzar el seu negoci. La gestió de xarxes socials els ajudarà a arribar a nous clients i a mantenir una presència sòlida en línia. I si decideixes utilitzar Google Sites, podran tenir una presència web senzilla i efectiva sense haver de preocupar-te per la complexitat de la creació de pàgines web.

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ofereix a moltes pimes l’oportunitat de millorar el seu nivell de digitalització mitjançant l’assessorament sobre xarxes socials i l’ús de Google Sites. Així ho va fer el nostre company Sergi Cañellas amb na Maria Duran, propietària de la perruqueria Styl. Va ser un assessorament a sa Coma que va donar els seus fruits.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪