Mallorca Activa es presenta a Santa Maria

L’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, es reuneix amb l’AODL, Llorenç Beltran, per coordinar futures línies d’actuació conjunta

La plataforma Mallorca Activa s’ha presentat oficialment a Santa Maria. L’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, va ser l’encarregat d’explicar a l’agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL), Llorenç Beltran, aquest nou projecte digital del Consell.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb tot detall en què consisteix Mallorca Activa: les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dona una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants.

Per altra banda es va parlar de com es podrien desplegar al municipi de Santa Maria algunes de les línies d’actuació de Mallorca Activa. En aquest sentit, ja s’han concretat algunes idees per tal que l’equip d’agents de Mallorca Activa puguin ajudar al municipi al llarg de les setmanes vinents. Una d’aquestes línies d’actuació és la posada en marxa del directori d’empreses de Santa Maria.

Mallorca Activa és la nova plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Sergi Cañellas, agent de Mallorca Activa i Llorenç Beltran, AODL de Santa Maria.