Nous assessoraments a Algaida de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa

L’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ha realitzat dos nous assessoraments al municipi d’Algaida. Al primer, s’ha ajudat un jove treballador per compte propi a demanar l’ajut per fer front als primers mesos d’autònom mentre que, al segon, s’ha assessorat una comunitat de béns amb el kit digital.

L’agent de Mallorca Activa Rafel Cladera ha pogut assessorar un jove autònom especialitzat en entrenament personal. En aquesta sessió s’ha sol·licitat l’ajut per compensar una part de les despeses de cotització de les dones i les persones menors de trenta-cinc anys residents a les Illes Balears que iniciïn la seva activitat empresarial.

Per altra banda, en el segon assessorament ha participat l’empresa Energia Mallorca, una comunitat de béns que està interessada a demanar el kit digital. Aquesta modificació de l’ajut es podrà demanar al mes de setembre, quan continuarà l’assessorament de l’agent de l’OAPR.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.