Mallorca Activa i la Cambra de Comerç celebren un nou curs de digitalització a Consell

La formació, que es va fer de forma presencial, va comptar amb diferents comerciants interessats en aprendre com captar l’atenció cap al seu negoci a través d’internet

Mallorca Activa i la Cambra de Comerç de Mallorca han celebrat un nou curs de digitalització a Consell. Aquesta formació va tenir lloc al centre de formació del municipi, i va tenir a na Àngela Russi com a formadora.

Al curs, que va tenir una durada de 2 hores, es varen les diferents tècniques que hi ha actualment per tal de captar l’atenció dels usuaris a l’àmbit en línia.

Aquesta formació permetrà, a totes les empreses que hi varen assistir, decidir en quines plataformes han de tenir presència i com elaborar una estratègia per fer visibles tant els comerços com els seus productes. També es va explicar com s’ha d’optimitzar la imatge digital d’una empresa per als mòbils.

Els assistents van valorar molt positivament que els conceptes s’expliquessin mitjançant exemples pràctics de casos d’èxit implantats en altres empreses. A més, va haver-hi molta interacció i participació en relació a l’elecció de la xarxa social més adequada per a cada negoci així com del potencial que pot tenir la utilització d’anuncis de Google en un negoci emergent.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.