L’OAPR Mallorca Activa realitza un nou assessorament a Alaró

L’agent Sergi Cañellas millora la comunicació digital d’una emprenedora del municipi

L’agent de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa, Sergi Cañellas, ha realitzar una nova jornada d’assessorament personalitzat a una empresa d’Alaró.

Tots els representants damunt el terreny de l’OAPR Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar a les empreses d’aquestes localitats. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de serveis tecnològics.

En aquesta ocasió, l’assessorament el va rebre na Cati Ferrer, l’emprenedora i propietària del centre d’estètica que du el seu nom. En Sergi va actualitzar la comunicació digital de l’empresa revisant les seves xarxes socials, posant especial atenció a Instagram i a Facebook, i va explicar com fer servir WhatsApp Business per millorar l’atenció al públic de la companyia. Una altra de les accions realitzades va ser l’actualització del perfil d’empresa a la plataforma Google My Business.

Els agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Seguim…