Mallorca Activa i l’Ajuntament d’Esporles amb les dones emprenedores

Una agent de suport de Mallorca Activa ha realitzat una xerrada a futures dones emprenedores d’Esporles per fomentar l’autoocupació

L’Ajuntament d’Esporles, amb la col·laboració de Mallorca Activa, ha organitzat una jornada informativa per fomentar l’autoocupació entre els habitants del municipi i explicar les eines que la plataforma Mallorca Activa pot oferir a les dones emprenedores de la localitat.

Les assistents, alumnes del Projecte Ceràmica del centre, han rebut informació útil per poder iniciar el seu projecte d’autoocupació, projectes pels quals s’estan formant al centre de formació d’Esporles.

A la xerrada s’han tractat diversos temes d’interès pel seu dia a dia com a futures emprenedores, com ara el certificat digital, la carta artesana o el procediment que s’ha de seguir per donar-se d’alta com a autònomes.

Un dels temes principals de la jornada va ser Mallorca Activa i els diversos recursos que aquesta plataforma del Consell de Mallorca posa al seu abast, com ara subvencions, formació i les diferents ajudes a les empreses.

Mallorca Activa és la nova plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.