Mallorca Activa imparteix una nova jornada d’assessorament personalitzat a dos emprenedors d’Alcúdia

L’agent de Mallorca Activa, Rafel Cladera, ha fet una nova jornada d’assessorament personalitzat a dos emprenedors del municipi d’Alcúdia. Aquestes sessions es poden demanar al telèfon 610 58 29 39 i l’agent de camp es desplaçarà al municipi per fer aquesta actuació.


Les persones interessades a rebre l’assessorament han estat dos emprenedors d’Alcúdia que volen instal·lar un coworking al mateix municipi. Durant l’assessorament dos agents de Mallorca Activa els guiaran per tots el procés que hi han de fer per establir el seu projecte a més d’indicar-los els ajuts que poden demanar, i posar-los en contacte amb altres institucions col·laborades.


Kit Digital
L’únic ajut Next Generation per a la digitalització d’empreses que està disponible actualment és l’anomenat Programa Kit Digital, mitjançant el qual s’ofereixen ajudes econòmiques o “bons digitals” en funció del nombre de treballadors de l’empresa (menys de 3, de 3 a 10 i d’11 a 50), canviables per productes o serveis de digitalització inclosos en el catàleg de serveis i oferts pels agents digitalitzadors adherits a la convocatòria. La quantitat econòmica dels ajuts va dels 2.000€ als 12.000 €. Les empreses d’entre 11 i 50 treballadors ja poden demanar aquest ajut.


Els agents de Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la seva digitalització.


Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar a les empreses d’aquestes localitats. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de serveis tecnològics.


Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.


Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.