Mallorca Activa imparteix una nova jornada d’assessorament personalitzat a Muro

L’agent de Mallorca Activa, Rafel Cladera, ha fet una nova jornada d’assessorament personalitzat a una empresa del municipi de Muro.

Mallorca Activa segueix amb el projecte de digitalització de les empreses de la nostra illa. Un dels nostres agents, en Rafel Cladera, s’ha desplaçat per donar un assessorament personalitzat a Muro. L’empresa que ha rebut aquest assessorament ha estat la tenda ‘Gaspar Bou’. Durant la jornada, l’agent de Mallorca Activa els ha guiat per tots el procés que s’ha de fer per instal·lar el certificat digital.

Kit Digital

L’únic ajut Next Generation per a la digitalització d’empreses que està disponible actualment és l’anomenat Programa Kit Digital, mitjançant el qual s’ofereixen ajudes econòmiques o “bons digitals” en funció del nombre de treballadors de l’empresa (menys de 3, de 3 a 10 i d’11 a 50), canviables per productes o serveis de digitalització inclosos en el catàleg de serveis i oferts pels agents digitalitzadors adherits a la convocatòria. La quantitat econòmica dels ajuts va dels 2.000 € als 12.000 €. Les empreses d’entre 11 i 50 treballadors ja poden demanar aquest ajut.

Durant la jornada, l’agent de Mallorca Activa s’ha encarregat d’atendre i donar assessorament a la propietària de ‘Gaspar Bou’, de Muro, per tal d’obtenir informació sobre aquests ajuts. Ara només queda esperar que s’obri el segment 3 d’aquests ajuts, centrats en persones que fan feina per compte propi i en empreses de menys de 3 treballadors.

Aquestes sessions es poden demanar al telèfon 610 58 29 39, i l’agent de camp es desplaçarà al municipi per fer aquesta actuació.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.