Mallorca Activa imparteix una nova jornada d’assessorament personalitzat a una emprenedora d’Alaró

L’agent de Mallorca Activa, Sergio Cañellas, ha fet una nova jornada d’assessorament personalitzat a una emprenedora del municipi d’Alaró. Aquestes sessions es poden demanar al telèfon 617 97 56 59 i l’agent de camp es desplaçarà al municipi per fer aquesta actuació.

La persona interessada a rebre l’assessorament ha estat una emprenedora d’Alaró que vol montar una tenda de productes ecològics. Durant l’assessorament, l’agent de Mallorca Activa l’ha guiat per tot el procés que hi ha de fer per establir el seu projecte, a més d’indicar-li els ajuts que pot demanar, i posar-la en contacte amb altres institucions col·laboradores.

A aquesta sessió d’assessorament, que va tenir una durada de dues hores, es van tractar diferents punts relacionats amb la III convocatòria d’ajuts del Consell de Mallorca destinats a projectes liderats per dones.

Els agents de Mallorca Activa s’encarreguen d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la seva digitalització.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar a les empreses d’aquestes localitats. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de serveis tecnològics.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.