Més de 54.000 € en ajuts per al teixit empresarial de Valldemossa

L’Ajuntament de Valldemossa posa en marxa una nova línia d’ajuts amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme

L’ajuntament de Valldemossa ha posat en marxa una nova línia d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica al municipi, per pal·liar els efectes de la COVID-19.

El total dels ajuts per a les empreses de Campanet suposa 54.222,48 €, amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme. L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els establiments, les empreses o les entitats amb activitat econòmica a Valldemossa per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

Les quanties que destinarà aquest municipi seran  1.500 €, 2.000 €, 2.250 €, 2.500 € i 3.000 € segons el centre de treball o establiment, amb un màxim de dos establiments per persona beneficiària. 

Les empreses que vulguin accedir han de comptar amb menys de 20 persones treballadores de mitja anual, computant els diferents centres de treball, i amb una facturació el 2019 inferior a un milió d’euros, sempre que aquesta facturació hagi minvat durant el 2020 en una quantitat superior a un 20 %.

Ja s’hi pot accedir a aquests ajuts de Campanet, formalitzant la sol·licitud al web d’Ajutsmallorca.com.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.