Capdepera llança nous ajuts per valor de 2,9 milions d’euros

Empresaris, autònoms i veïnats de Capdepera ja poden demanar aquests nous ajuts per reactivar l’economia local

L’ajuntament de Capdepera ha llançat el seu primer paquet d’ajuts per valor de 2,9 milions d’euros. Aquestes ajudes estan destinades a reactivar l’economia local del municipi mitjançant partides que aniran destinades a empresaris, autònoms i veïnats de la localitat. La corporació local cerca, amb aquesta mesura, ajudar als afectats per la crisi econòmica derivada de les mesures adoptades per a frenar l’expansió de la pandèmia provocada per la COVID-19.

El principal requisit que ha establert l’ajuntament de Capdepera a les bases per demanar aquests ajuts és que l’empresa o autònom hagi tengut unes pèrdues superiors al 30% a l’exercici 2019-2020. També s’ha de tenir en compte que per accedir a la totalitat de la subvenció, l’empresa o l’autònom ha de tenir obligatòriament activitat entre els mesos de juny a agost de 2021.

Això vol dir que si, per exemple, l’empresa es dedica a una activitat temporal obrint al juliol, només podrà accedir al 50% de l’ajuda. També és important tenir en compte que el centre de treball s’ha de trobar al municipi de Capdepera i s’ha d’estar al dia amb les obligacions fiscals tant amb l’Ajuntament com amb les altres administracions.

La distribució que l’ajuntament de Capdepera ha fet amb aquests ajuts és la següent:

  • 1.500 € per empreses de fins a 5 persones ocupades fixes o fixes discontinues
  • 1.500 € per autònoms/es
  • 1.000 € per persona ocupada fixa o fixa discontinua a empreses de més de 5 persones ocupades i fins a 130.

Per obtenir més informació d’aquesta subvenció, podeu fer clic a aquest enllaç.

Ja es pot omplir la sol·licitud al web de la CAIB fent clic aquí.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.