Nou agent de Mallorca Activa a Costitx

El nou agent de Mallorca Activa a Costitx, Sergi Cañellas, es presenta oficialment davant l’equip de govern que treballarà en el municipi al llarg d’aquesta nova legislatura

En una trobada carregada de propostes i idees, l’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, es va reunir amb la secretària del consistori municipal, Catalina Company. El municipi de Costitx ha protagonitzat aquesta reunió estratègica, on s’han delineat els futurs passos de la col·laboració entre la plataforma i l’ajuntament.

En aquest context, és important destacar que no s’ha produït cap canvi polític ni alteració en l’estructura del personal de l’ajuntament, la qual cosa garanteix la continuïtat en la fructífera col·laboració entre l’Ajuntament de Costitx i Mallorca Activa. La finalitat d’aquesta trobada es va centrar a presentar oficialment la plataforma Mallorca Activa i permetre que Sergi Cañellas es presentés com el nou agent de camp designat per al municipi.

El diàleg entre Sergi Cañellas i la secretària Catalina Company va ser molt productiu, i va estar marcat per una anàlisi detallada de la situació actual del municipi. A més, durant aquesta reunió es van esbossar diverses accions a emprendre a fi de potenciar la transformació digital a Costitx.

Noves accions de transformació digital

Entre les decisions preses, s’ha confirmat la implementació del servei d’atenció individualitzada amb enfocaments específics. El procés s’iniciarà amb la introducció del Kit Digital, que proporcionarà als ciutadans eines essencials per a endinsar-se en el món digital de manera efectiva i segura. Aquesta iniciativa es contempla com el punt de partida per a la posterior promoció de serveis de digitalització més amplis i especialitzats.

En l’àmbit de la capacitació, Mallorca Activa s’ha compromès a dur a terme formacions fonamentals per a la comunitat. En aquest sentit, es té previst oferir sessions formatives sobre el certificat i sistemes Cl@ve, dirigides a la població en general. Tot i que les dates exactes encara estan per definir, l’interès a proporcionar aquesta formació és clar, consolidant així el compromís amb l’alfabetització digital de tots els ciutadans.

En paral·lel, s’ha traçat un pla específic per a la capacitació d’empresaris locals. A partir del pròxim mes d’octubre, es duran a terme formacions presencials dissenyades per a brindar als emprenedors i líders empresarials les eines digitals necessàries per a optimitzar les seves operacions i ampliar els seus horitzons.

Mallorca Activa i Costitx, una llarga relació de col·laboració

La presentació de Mallorca Activa en el municipi de Costitx representa un pas decisiu cap a la modernització i digitalització de la localitat. El compromís de l’agent Sergi Cañellas i la col·laboració estreta amb la secretària Catalina Company prometen resultats concrets en termes d’apoderament digital i creixement econòmic. La visió compartida d’impulsar la transformació digital en tots els sectors de la comunitat marca un camí cap a un Costitx més connectat i preparat per al futur.

Mallorca Activa és l’eina  del Consell de Mallorca creada per a impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals en les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem…