Accelera Pime Porreres: com digitalitzar el teu negoci amb Google per a empreses

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa organitza, a l’Ajuntament de Porreres, una formació sobre Google per a empreses

Vols digitalitzar el teu negoci i aprofitar les oportunitats que ofereix Internet? Si ets una pime o un autònom, t’interessa conèixer la formació, organitzada per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, que es va impartir a l’Ajuntament de Porreres sobre Google per a empreses.

Es tracta d’una iniciativa de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, que té com a objectiu impulsar la transformació digital de les pimes i els autònoms de les zones rurals de Mallorca. L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa forma part de la xarxa de més de 140 punts de suport que ofereix el programa Acelera Pyme, una iniciativa del Govern d’Espanya per a ajudar les petites empreses a adaptar-se a la nova realitat digital.

La formació sobre Google per a empreses va ser presentada per l’agent assignat en el municipi de Porreres, i la va impartir Marta Serrano, de l’empresa Comsentido, una agència de màrqueting i comunicació especialitzada en l’assessorament per a digitalitzar negocis i aconseguir la visibilitat en línia.

La sessió va ser molt dinàmica i participativa, i va comptar amb l’assistència de 7 comerços locals que es van mostrar molt interessats a aprendre com millorar la seva presència en Google i atreure més clients. Entre els continguts que es van abordar, cal destacar els següents:

  • Com crear i optimitzar una fitxa de Google My Business per a aparèixer en el cercador i en Google Maps.
  • Com utilitzar Google Analytics per a mesurar el trànsit i el comportament dels usuaris en la web.
  • Com dissenyar una estratègia de posicionament SEU per a millorar el rànquing en els resultats de cerca.
  • Com aprofitar les eines de Google Ads per a crear campanyes de publicitat en línia segmentades i rendibles.

Els assistents van valorar molt positivament la formació i van expressar el seu interès per continuar aprenent sobre les solucions digitals que ofereix el programa formatiu de l’OAPR Mallorca Activa. Entre elles, es troba el Kit Digital, una subvenció per a implantar solucions digitals disponibles en el mercat, com a comerç electrònic, ciberseguretat, intel·ligència artificial o cloud computing.

Si tu també vols digitalitzar el teu negoci i accedir a les ajudes del programa Accelera Pime, et convidem a visitar la nostra web, on trobaràs tota la informació que necessites. També pots contactar amb l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa en el número 610 58 29 39, via telefònica o per WhatsApp.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

No ho dubtis i uneix-te al canvi digital amb l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa!