Nou assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa a Andratx

A través de noves jornades d’assessorament personalitzat, impulsam l’emprenedoria a través de la nova Oficina Accelera Pime Rural a Andratx

L’agent de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca ActivaRoberto Pérez, ha realitzat un nou assessorament personalitzat al municipi de Andratx.

Tots els nostres representants damunt el terreny, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’agent de l’OAPR Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar a dues emprenedores d’Andratx. En aquesta ocasió, l’assessorament es va centrar en les passes necessàries per emprendre un nou negoci al municipi.

Roberto Pérez, tècnic de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, estarà, tots els dilluns, oferint assessorament personalitzat a empreses, pimes i persones emprenedores que necessitin informació o ajuda amb els tràmits de l’administració.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…