Nou assessorament de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa a Pollença

La jornada d’assessorament personalitzat de la nova Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa ajuda a un autònom de Pollença a digitalitzar el seu negoci

L’agent de l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca ActivaMarga Serra, ha realitzat un nou assessorament personalitzat al municipi de Pollença.

Tots els nostres representants damunt el terreny, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’agent de l’OAPR Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar a un autònom de Pollença, que es dedica al servei de transport de passatgers. En aquesta ocasió, l’assessorament es va centrar en la plataforma Google my Business i les possibilitats que ofereix a les pimes. Aquesta eina s’ha convertit en fonamental per a les petites i mitjanes empreses de tot el món, i és important conèixer a fons el seu funcionament i les possibilitats que ofereix.

Marga Serra va ajudar a aquest empresari a posar en marxa el seu perfil d’empresa a Google, a més d’explicar-li el funcionament mitjançant una formació específica per al seu sector i el seu negoci.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…