Assessorament empresarial sobre el Kit Digital a Sa Coma per a l’Hotel Villamiel

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa impulsa la digitalització d’un hotel a través del Kit Digital a Sa Coma

En una interessant sessió d’assessorament empresarial organitzada per l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa, l’empresària Antònia Iturbide, directora de l’Hotel Villamiel, va tenir l’oportunitat de conèixer les possibilitats que ofereix el Kit Digital per al seu negoci, a Sa Coma. Aquesta trobada, conduïda per l’agent Sergi Cañellas, va permetre explorar diferents estratègies per optimitzar la presència digital de l’hotel.

Durant l’assessorament, vam explicar de manera exhaustiva els diversos serveis que el Kit Digital ofereix, i, després de tenir en compte les particularitats de l’establiment, vam arribar a la conclusió que els serveis més interessants per a l’Hotel Villamiel serien la gestió de les xarxes socials i la implementació d’un CRM o Business Analytics. Aquestes eines són fonamentals per a establir una comunicació eficaç amb els clients i obtenir un millor coneixement de les seves preferències i necessitats.

Autoconsum i sostenibilitat

D’altra banda, l’agent Sergi Cañellas va informar l’empresària sobre la convocatòria d’instal·lacions d’autoconsum en el sector serveis i altres sectors productius. Aquesta notícia va captar l’atenció d’Antònia, ja que l’Hotel Villamiel podria aprofitar aquesta oportunitat per instal·lar plaques solars a la terrassa de l’hotel. Aquesta iniciativa no només contribuiria a la sostenibilitat del negoci, sinó que també podria suposar un estalvi energètic significatiu a llarg termini.

Per aclarir els detalls sobre les ajudes disponibles, Sergi va explicar a Antònia com funcionen les taules de percentatges en funció del programa requerit per a les característiques específiques del seu negoci. Això va proporcionar una visió clara de les subvencions que podrien obtenir en cas de dur a terme aquesta inversió en energies renovables. Sens dubte, aquesta oportunitat és una opció atractiva que l’Hotel Villamiel ha de considerar seriosament.

Gràcies a l’assessorament empresarial organitzat per l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa i liderat per l’agent Sergi Cañellas, Antònia Iturbide, directora de l’Hotel Villamiel, ha pogut explorar les possibilitats del Kit Digital i les seves aplicacions per al seu negoci. A més, ha rebut informació rellevant sobre l’ús de plaques solars i les ajudes disponibles per impulsar la sostenibilitat energètica de l’establiment. Amb aquestes noves idees i coneixements, l’Hotel Villamiel està preparat per adaptar-se als reptes digitals i promoure un model de negoci més sostenible i competitiu en el sector hoteler.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…