Nou curs de digitalització de la Cambra de Comerç i Mallorca Activa a Pollença

La formació, que es va fer de forma presencial, va comptar amb diferents comerciants interessats en aprendre com captar l’atenció cap al seu negoci a través d’internet

Mallorca Activa i la Cambra de Comerç de Mallorca han celebrat un nou curs de digitalització a Pollença. Aquesta formació va tenir lloc al centre cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença, i va tenir a en Jordi Sastre com a formador.

Al curs, que va tenir una durada de 2 hores, es varen explicar les diferents tècniques que hi ha actualment per tal de vendre més a través d’internet.

Aquesta formació permetrà, a totes les empreses que hi varen assistir, decidir en quines plataformes digitals han de tenir presència i com elaborar una estratègia per vendre els seus productes a través d’internet.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants. La seva principal funció és la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.