Nous assessoraments de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa a Esporles

Un emprenedor del sector metal·lúrgic i una emprenedora de teràpies naturals han participat en els assessoraments personalitzats de l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa que s’han realitzat al municipi d’Esporles.

L’emprenedor del sector metal·lúrgic, Gaston Gallas, ha participat en dos sessions d’assessorament on l’agent de Mallorca Activa Sergi Cañellas l’ha assessorat sobre la secció econòmica per posar en marxar una ferreria. En aquestes sessions s’han tengut en compte tots els factors que poden afectar el negoci, a més dels costos per posar-lo en marxa.

Per altra banda, a l’emprenedora del negoci de teràpies naturals se li ha explicat la necessitat d’obtenir el certificat digital per fer els tràmits telemàtics, així com pel registre i realització del test de maduresa digital com a primera passa per demanar el kit digital.

A més, també se li ha explicat l’existència de Google Sites,  Google forms i WhatsApp Bussines, i totes les eines han estat rebudes amb molt d’interès per part d’aquesta emprenedora.

Per últim s’han exposat les possibilitats que dona la intel·ligència artificial amb eines com ChatGPT, motiu pel qual es farà un nou assessorament a aquesta emprenedora del municipi.