L’OAPR ofereix una jornada presencial sobre el Kit Digital a Selva

L’Oficina Accelera Pime Rural Consell de Mallorca ha organitzat una nova jornada del Kit Digital al municipi de Selva. Un agent de l’oficina ha estat l’encarregat d’explicar l’ajut als assistents, que seguirà vigent fins a 2025.

Les empreses i autònoms de Selva van conèixer tota la informació sobre el Kit Digital; els trams disponibles, la relació amb els agents digitalitzadors, les solucions disponibles per digitalitzar-se i el procés complet per demanar aquest ajut.

La novetat més important del Kit Digital és la possibilitat que es dona al tram 3, corresponent a autònoms de fins a 2 treballadors, per a l’adquisició d’un equip informàtic segur.

Aquesta jornada es va realitzar a la sala de plens de la Ajuntament de Selva i va comptar amb la presència de 7 autònoms o empreses del municipi que es van interessar per conèixer tota la informació del Kit Digital. L’Oficina Accelera Pime Rural Consell de Mallorca, té com a objectiu promoure la transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals entre les empreses i emprenedors de la zona, oferint eines i recursos adaptats a les seves necessitats.