Mallorca Activa serà present al nou Canal Formació de l’Ajuntament d’Andratx

Un agent de Mallorca Activa presentarà la plataforma digital del Consell de Mallorca al teixit empresarial del municipi

Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa, serà present a les jornades del Canal Formació organitzades per l’Ajuntament d’Andratx.

L’ajuntament andritxol ha preparat, a través de vuit sessions formatives, una sèrie de cursos gratuïts de formació en línia destinats a comerços, restaurants, empreses i persones emprenedores.

La plataforma digital del Consell, Mallorca Activa, participarà activament en la inauguració de les jornades a través d’un agent, que s’encarregarà d’explicar el funcionament i els serveis que ofereix aquesta plataforma.

Les jornades es desenvoluparan al llarg de les pròximes setmanes, començant el dia 15 de setembre, de 19:00 a 21:00 h. amb la presentació dels cursos. Sota el títol de “Reptes del comerç i la seva transformació“, la primera jornada serà presencial a la sala de plens de l’Ajuntament d’Andratx.

A més, les persones que cursin, com a mínim tres sessions diferents, podran rebre 4 hores d’assessorament personalitzat d’una persona experta en la matèria.

El calendari complet de les jornades es pot consultar al web de l’Ajuntament d’Andratx.

Mallorca Activa és la nova plataforma digital del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.