Vora 90 estudiants s’interessen per les oportunitats de pràctiques laborals a empreses emergents del ParcBit

La jornada de captació de talent, organitzada per la Fundació Bit, ha generat molt d’interès entre l’alumnat universitari i de formació professional que cerca la possibilitat de fer pràctiques laborals al ParcBit

El passat 24 de febrer, la Fundació Bit, a través del seu programa d’incubadora d’empreses, #emprenbit, va portar a terme una jornada de captació de talent adreçada a estudiants universitaris i de formació professional, amb l’objectiu de donar-los a conèixer alguns negocis de recent creació que desitgen incorporar perfils professionals en diverses àrees de les seves empreses. La finalitat era clara: oferir pràctiques laborals al ParcBit.

Carmen Crespo, delegada territorial del CentreBit Menorca, va presentar la jornada, que es va realitzar de en línia, i en la qual es van presentar sis empreses ubicades al ParcBit i al CentreBit Menorca. Totes són usuàries del programa d’incubadores per empreses de base tecnològica i cerquen incorporar nous talents en màrqueting digital, operacions, programació web o finances.

Els representants de les diferents empreses que participaren en aquesta jornada de captació de talent varen ser:

Ana Bravo, CMO en Hustle Got Real, una empresa que desenvolupa software per gestionar i automatitzar els processos de venda a tendes en línia.

Helena Soriano, Project Manager de Mansion Studios SL (mansion-games.com), una empresa emergent que desenvolupa videojocs i treballa el transmèdia a través de productes com Operation HighJump.

Walter Coliti, co-fundador i CEO de Modosmart SL (modosmart.com), un sistema per automatitzar i controlar els aparells d’aire condicionat a través del mòbil, pensat per estalviar costos i energia a establiments de lloguer turístic.

Taylan Taspinar, co-fundador de PayParc Global Solutions SL (payparc.com), una solució b2b de pagament per a empreses en el sector turístic basada en sistema d’e-wallets.

Andreu Florit, fundador de REM Experience (remexperience.com), un estudi de Realitat Virtual, especialitzat en experiències de VR /AR i en el desenvolupament d’aplicacions pels sectors de la cultura i el patrimoni, la investigació i l’educació.

Sergi Tomé, CTO de Seniors Boom SL (seniorsboom.com), una empresa de pujada i muntatge especialitzada en comandes voluminoses, a través de professionals independents.

Aquestes empreses varen presentar breument la seva activitat i explicaren, als prop de 90 assistents, els seus plans de futur i quines són les necessitats de personal, així com també les tasques que desenvoluparan les persones que s’hi incorporin.

Per la seva banda, els assistents varen poder fer preguntes a les empreses participants sobre detalls concrets de les seves propostes de col·laboració.

Cal posar de relleu la bona acollida d’aquesta jornada, que va ser seguida per nombrosos centres de formació professional com el CESAG, l’EDIB, FP Borja Moll, FP Emili Darder, FP Guiem Sagrera, FP IEDIB, FP Josep Maia Llompart, FP Juníper Serra, FP Pau Casesnoves, i FP Santa Margalida, així com també per universitats com la UAB, la UCM, la UIB i la UOC.

Vols més informació relacionada amb l’empreniment a Mallorca? Fes un cop d’ull a la nostra secció Mallorca Emprèn.