Un agent de Mallorca Activa presenta la plataforma a les PIMES i autònoms de Lloret de Vistalegre.

Miquel Àngel Bennasar, agent de Mallorca Activa, va ser l’encarregat de presentar la plataforma del Consell de Mallorca a les PIMES i autònoms de Lloret de Vistalegre, un acte que es va portar a terme als exteriors del claustre del municipi.

Bennasar va explicar les seccions del web de Mallorca Activa -formació, empresa, emprenedoria, actualitat, ajuts i treball-, a més de totes les opcions i iniciatives per col·laborar amb la plataforma.

Més enllà de la presentació, l’agent serà a l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre per resoldre dubtes i donar informació sobre ajuts i formació, tant al teixit empresarial com als residents que ho necessitin.

La col·laboració de Mallorca Activa i Lloret de Vistalegre es va iniciar a la reunió de Margalida Amorós, Directora Insular de Coordinació del Consell de Mallorca, i l’agent de Mallorca Activa ja esmentat, Miquel Àngel Bennasar, amb el batle del municipi, Toni Bennasar, i la regidora de turisme, Xisca Bonet, que van coordinar les futures línies d’actuació conjunta.

La reunió va tenir dues parts importants. Per una banda, es va explicar amb detall en què consisteix Mallorca Activa i les diferents línies d’actuació d’aquesta plataforma, que dona una especial atenció a tot el referent a la formació, l’emprenedoria, la feina i les empreses dels municipis de menys de 20.000 habitants.

A la imatge es pot veure a Miquel Àngel Bennasar fent la presentació al teixit empresarial a l’exterior del Convent.