Convocatòria de subvencions per a empreses d’Artà afectades per la Covid-19

L’ajuntament d’Artà estableix dues línies de despeses subvencionables // El termini per a la presentació de les sol·licituds per aquestes subvencions serà del 16 al 30 de març

Ja s’han publicat al BOIB les bases reguladores i la convocatòria de subvencions destinades a empreses del municipi d’Artà per protegir l’activitat econòmica local de l’impacte econòmic de la Covid-19. Aquesta línia d’ajuts va ser acordada per la Junta del Govern Local el passat 25 de febrer.  

La convocatòria estableix dues línies de despeses subvencionables, una per despeses corrents i una altra per despeses derivades dels residus sòlids urbans, amb un crèdit pressupostari màxim per aquesta subvenció de 148.420,27 euros.

Línia 1 de despeses corrents: llicències d’eines i aplicacions informàtiques per a l’impuls i desenvolupament del teletreball o el comerç informàtic, disseny de pàgines web, subministrament d’energia elèctrica, aigua i comunicacions, etc.

Línia 2, de despeses en concepte de taxa per recollida i tractament de residus sòlids urbans de l’any 2021.

Ja es pot consultar qui es pot beneficiar d’aquestes subvencions a Artà, els requisits i els terminis i la forma de presentació de les sol·licituds. Per fer aquestes consultes us podeu adreçar al mateix ajuntament d’Artà, a la plaça de l’Ajuntament, 1, o cridant al 971 82 95 95.

Aquí us podreu descarregar la sol·licitud de l’Ajuntament per demanar aquesta subvenció i aquí teniu la convocatòria publicada al BOIB.

Per estar al corrent de totes les ajudes i subvencions que hi ha actualment a Mallorca, derivades de la situació provocada per la COVID-19, visitau la nostra secció d’Ajuts.

També podeu estar informats de les novetats relacionades amb els ajuts als diferents municipis de Mallorca seguint-nos a les xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i YouTube.