Nou assessorament de Mallorca Activa a dues emprenedores d’Esporles

A través de noves jornades d’assessorament personalitzat, impulsam l’emprenedoria de Mallorca

L’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, ha realitzat dos nous assessoraments personalitzats al municipi d’Esporles.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

L’agent de Mallorca Activa es va encarregar d’atendre i assessorar, en primera instància, a una emprenedora d’Esporles. Na Joana Maria és la propietària d’un petit negoci al municipi, i volia informar-se en matèria de digitalització per tal de promocionar i augmentar l’abast de la seva empresa, un servei d’acompanyament pedagògic per a petis i adults.

Per altra banda, en Sergi també va atendre n’Inger, una emprenedora que vol obrir una tenda de productes naturistes. En el cas de n’Inger, es van tractar diferents punts relacionats amb la III Convocatòria per a Projectes Transformadors Liderats per Dones que ha posat en marxa el Consell de Mallorca.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.