Taller de ChatGPT a Campos: autònoms i empreses impulsats per la intel·ligència artificial

L’Oficina Accelera Pime Rural Consell de Mallorca organitza un nou taller sobre ChatGPT a Campos

L’Oficina Accelera Pime Rural Consell de Mallorca va organitzar un apassionant taller sobre ChatGPT a Campos, oferint una nova perspectiva a 11 empreses i autònoms. El taller va ser a càrrec del nostre company, en Sergi Cañellas, i va comptar amb n’Andreu Mas, AODL de l’Ajuntament.

Durant aquesta sessió, s’han exposat les funcionalitats de ChatGPT, donant consells pràctics per redactar instruccions més efectives i exhibint exemples del seu ús diari en les empreses.

En el taller, es va subratllar la importància de proporcionar context abans de realitzar cap petició a ChatGPT, sigui en el mateix xat o mitjançant instruccions personalitzades.

Un punt clau que es va destacar va ser la necessitat d’invertir temps en “entrenar” les converses amb ChatGPT per obtenir respostes cada vegada més precises i ajustades als resultats desitjats.

Les consultes dels assistents van girar al voltant de la integració de ChatGPT amb altres aplicacions mitjançant plugins, així com altres tecnologies d’intel·ligència artificial com la generació d’imatges.

Aquesta jornada ha estat una oportunitat única per entendre com la IA pot transformar el funcionament diari de les empreses locals. La interacció directa amb el ChatGPT ha aportat nous horitzons en la gestió i la resolució de problemes.

Molts dels participants han expressat un interès creixent en implementar aquestes eines en les seves pròpies operacions per millorar l’eficiència i la productivitat.

La iniciativa de l’Oficina Accelera Pime Rural Consell de Mallorca en la difusió i l’educació sobre la IA entre les petites empreses demostra el seu compromís amb la innovació i el creixement sostenible.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪