WordPress Mallorca Activa: la clau per a crear pàgines web professionals

Nova formació WordPress Mallorca Activa, impartida a Andratx, per a impulsar la digitalització de les pimes del municipi

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, la plataforma del Consell de Mallorca per a la digitalització de les pimes en els municipis de menys de 20.000 habitants, ha ofert una nova jornada de formació per a crear pàgines web professionals amb WordPress, el sistema més utilitzat i versàtil per al disseny web.

La formació, impartida per na Xisca Truyols, dissenyadora gràfica experta en aquesta plataforma, va tenir lloc a Andratx i va comptar amb la participació d’autònomes, emprenedores i empreses del sector productiu del municipi, interessades a millorar els seus serveis i oferir més funcionalitats digitals als seus clients.

Durant la sessió, que va durar dues hores, les assistents van aprendre conceptes bàsics de WordPress, com els dominis, el hosting, les plantilles i el panell de control. A més, van poder crear la seva pròpia pàgina web professional gràcies a aquest curs WordPress Mallorca Activa, seguint les indicacions i consells de la formadora.

En finalitzar la jornada, es va oferir als participants la possibilitat de realitzar jornades d’assessorament individual enfocades en els seus propis projectes, per a resoldre dubtes i optimitzar les seves pàgines web amb WordPress.

WordPress Mallorca Activa és la nova sèrie de formacions de l’Oficina Accelera Pime Rural centrada el sistema més popular i eficaç per a crear pàgines web professionals, ja que ofereix una gran varietat d’opcions i funcionalitats per a adaptar-se a les necessitats de cada negoci. Amb WordPress es pot crear des d’una landing page de venda fins a un marketplace avançat, passant per blogs, portfolios, botigues en línia o webs corporatives.

Les formacions WordPress Mallorca Activa també permet millorar el posicionament SEU de les pàgines web, la qual cosa ajuda a atreure més visites i clients potencials. A més, WordPress és fàcil d’usar i actualitzar, la qual cosa facilita la gestió i el manteniment de les pàgines web.

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa és una iniciativa del Consell de Mallorca que té com a objectiu impulsar la transformació digital de les pimes i els autònoms de les zones rurals de Mallorca, mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial. L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa forma part del programa Accelera Pime, una iniciativa del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital destinada a construir l’ecosistema de referència de la transformació digital de les pimes.

Si vols saber més sobre el curs WordPress Mallorca Activa o sobre la resta de formacions que es realitzen en els diferents municipis de l’illa, pots visitar la nostra agenda. No perdis aquesta oportunitat de crear la teva pàgina web professional amb WordPress i donar un impuls al teu negoci.

T’esperem!