Nova formació de Google i WhatsApp empresa amb les Cooperatives Agroalimentàries a Santa Maria

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha realitzat una nova formació de Google y WhatsApp Business juntament amb les Cooperatives Agro-alimentàries a Santa Maria. Els assistents han conegut les funcionalitats de les eines Google per a empresa i WhatsApp per a negocis.

A la sessió s´ha explicat les diferents funcionalitats de Google per a empresa a més de la importància d’actualitzar el perfil del negoci, tenir cura de complir els horaris i mantenir actualitzades les imatges penjades. Al mateix temps es va destacar la importància de tenir ressenyes i contestar els comentaris que es deixen.

Per altra banda, sobre WhatsApp empresa es va explicar la gestió del diferents grups amb etiquetes, la creació de missatges automàtics per donar la benvinguda o informar del horari de atenció del canal de WhatsApp.

Aquestes sessions de digitalització organitzades per l’OAPR – Mallorca Activa van dirigides a autònoms i empreses, i continuaran en les pròximes setmanes amb l’objectiu de donar eines al teixit productiu perquè aconsegueixi digitalitzar-se i accelerar la seva transformació digital.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.