Accelera Pime Rural Mallorca Activa impulsa el futur digital de Guixos Mallorquins amb un assessorament personalitzat a sa Pobla

Lagent Marga Serra proporciona solucions digitals innovadores a través d’un nou assessorament personalitzat a sa Pobla

L’equip d’agents de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa continua realitzant un extraordinari treball per impulsar la digitalització de les pimes de Mallorca.

Recentment, vam organitzar un assessorament personalitzat a sa Pobla, centrat en l’empresa local Guixos Mallorquins, S.L. Sota la dedicació de l’agent Marga Serra, aquest esdeveniment ha estat una oportunitat única per impulsar el futur digital d’aquesta empresa familiar.

En aquesta sessió, es va oferir un assessorament individual i presencial a l’administrativa principal de Guixos Mallorquins. El focus va estar en les solucions digitals proporcionades pel programa d’ajuda Kit Digital. S’exploraren a fons les oportunitats que aquesta iniciativa brinda a les empreses, i es va realitzar un diagnòstic per determinar el nivell actual i les possibles solucions digitals aplicables.

Un dels punts destacats d’aquest assessorament personalitzat a sa Pobla va ser la presentació del Kit Digital i les seves funcionalitats, aportant a aquesta empresa poblera una visió clara de com aprofitar aquestes eines digitals per millorar i optimitzar les seves operacions.

Amb l’èxit d’aquesta sessió, ara Guixos Mallorquins està a punt de donar el següent pas. Estan en procés de preparar la seva sol·licitud d’ajuda, amb el suport de l’agent Marga Serra. La gestoria de l’empresa està treballant per proporcionar els documents necessaris, com el certificat digital i la informació sobre el nombre mitjà d’empleats.

La satisfacció de Guixos Mallorquins després de l’assessorament és evident. Han descobert oportunitats digitals que desconeixien, i ara estan ansiosos per aprofitar els beneficis de Kit Digital per potenciar el seu creixement i eficiència empresarial.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪