Canva Andratx: un curs per impulsar les vendes dels comerciants locals

La Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa celebra una nova formació de Canva per a comerciants d’Andratx

L’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa ha organitzat un noun curs de Canva per a empreses i comerciants del municipi d’Andratx. L’objectiu era ensenyar-los a utilitzar aquesta eina de disseny gratuïta i fàcil d’usar, que els permet crear continguts atractius i professionals per a les seves xarxes socials, pàgines web, cartells, fullets i altres suports de comunicació.

El curs es va impartir al Casal Can Riera, i va comptar amb la participació de comerciants del municipi interessades a millorar la seva presència online i offline. La professora va ser na Lluïsa Oliver, agent de l’OAPR Mallorca Activa, qui va explicar les principals funcionalitats i projectes que es poden realitzar amb Canva. A més, els assistents van poder practicar amb ordinadors facilitats per l’ajuntament i resoldre els seus dubtes en directe.

Les participants es van mostrar molt satisfetes amb la formació rebuda i van demanar noves sessions per aprofundir en el seu aprenentatge.

Canva és una plataforma online que permet crear dissenys de tot tipus sense necessitat de tenir coneixements previs ni descarregar cap programa. Ofereix milers de plantilles gratuïtes, imatges, icones, fonts i altres elements que es poden personalitzar amb uns pocs clics. A més, es pot col·laborar amb altres persones en temps real i compartir els dissenys en diferents formats.

Un dels avantatges d’aquesta sessió pràctica és que tota la gent que hi participa va comptar amb un ordinador. Gràcies a aquests equips, l’alumnat pot realitzar pràctiques per a aprendre a fer servir aquesta eina informàtica i gratuïta.

Aquest curs de Canva Andratx forma part de les accions formatives que l’Oficina Acelera Pyme Rural Mallorca Activa ofereix als comerciants locals per ajudar-los a millorar la seva comunicació i impulsar les seves vendes. En les properes setmanes, se celebraran noves jornades de formació de Canva en diferents llocs de l’illa.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Aquesta nova OAPR és part del programa Acelera Pyme, una iniciativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital destinada a construir l’ecosistema de referència de la transformació digital de les pimes.