Accelera Pime Rural Mallorca Activa impulsa el futur digital de n’Ana Olabarri amb un assessorament personalitzat a Son Servera

Lagent Sergi Cañellas proporciona solucions digitals innovadores a través d’un nou assessorament personalitzat a Son Servera

L’equip d’agents de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa continua realitzant un extraordinari treball per impulsar la digitalització de les pimes de Mallorca.

Recentment, vam organitzar un assessorament personalitzat a Son Servera, centrat en l’empresa local de jardineria propietat de n’Ana Olabarri. Sota la dedicació de l’agent Sergi Cañellas, aquest esdeveniment ha estat una oportunitat única per impulsar el futur digital d’aquesta empresa emergent.

En aquesta sessió, es va oferir un assessorament individual i presencial a aquesta jove emprenedora. El focus va estar en les solucions digitals proporcionades pel programa d’ajuda Kit Digital. S’exploraren a fons les oportunitats que aquesta iniciativa brinda a les empreses, i es va realitzar un diagnòstic per determinar el nivell actual i les possibles solucions digitals aplicables, destacant la possible creació d’una pàgina web i el servei de CRM.

Un dels punts destacats d’aquest assessorament personalitzat a Son Servera va ser el de les xarxes socials, aportant a aquesta jove empresa serverina una visió clara de com aprofitar aquestes eines digitals per millorar i optimitzar les seves operacions.

La satisfacció de n’Ana Olabarri després de l’assessorament és evident. Ha descobert oportunitats digitals que desconeixia, i ara està ansiosa per aprofitar els beneficis de Kit Digital per potenciar el seu creixement i eficiència empresarial.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪