Acció d’identitat digital a Estellencs: impuls per connectar-se amb l’administració

Mallorca Activa assessora sobre certificats digitals i firma electrònica en una jornada d’identitat digital a Estellencs

En una recent reunió celebrada a la Biblioteca municipal d’Estellencs, Mallorca Activa va oferir orientació a tres particulars i un empresari sobre l’ús de la identitat digital en línia.

Durant la sessió, es van destacar diverses opcions disponibles per a la identificació digital, incloent els sistemes Cl@ve, amb explicacions sobre les seves característiques i formes d’obtenció.

Especial èmfasi es va posar en el certificat digital, on es va explicar el procés per a la seva obtenció mitjançant el servei de video-identificació a través de l’app mòbil i la opció de l’atenció presencial. A més, es va abordar el tema de la firma electrònica, ressaltant-ne la seva importància en casos com sol·licituds de subvencions.

Per últim, es va destacar la utilitat de l’accés a la carpeta ciutadana i al carter virtual mitjançant la identificació en línia, com a mitjà per agilitzar el procés d’obtenció de certificats i documentació personal.

Aquesta iniciativa, promoguda per Mallorca Activa, ha servit per apropar la ciutadania d’Estellencs a les eines digitals necessàries per interactuar amb l’administració de manera eficient i segura.

La propera trobada, prevista per als pròxims mesos, continuarà reforçant els coneixements sobre identitat digital i altres temes rellevants per al desenvolupament empresarial i personal dels habitants d’aquest encantador municipi mallorquí.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪