Mallorca Activa assessora a dues ceramistes d’Esporles

A través d’una jornada híbrida, hem assessorat i format a dues emprenedores d’Esporles

L’agent de Mallorca Activa, Sergi Cañellas, ha realitzat un nou assessorament personalitzat al municipi d’Esporles. En aquesta ocasió, dues emprenedores del sector de l’artesania han assistit a una jornada híbrida d’assessorament i formació personalitzats.

En Sergi va dividir la jornada en dues parts. A la primera, es va parlar de la part administrativa d’una empresa: diferents tipus d’autònom, com donar-se d’alta, què es un pla d’empresa i què és el Business Model Canvas.

A la segona part, en Sergi va detallar tot el que fa referència als ajuts que es poden demanar, ara mateix, per impulsar qualsevol empresa que comença, com ara el Kit Digital. A més, també va explicar la segona convocatòria d’ajuts a projectes empresarials singulars liderats per dones que contribueixen a transformar el model econòmic i social de Mallorca.

Tots els representants damunt el terreny de Mallorca Activa, la plataforma digital del Consell de Mallorca adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, s’estan encarregant d’ajudar, amb assessorament, a l’emprenedoria d’aquests municipis. L’objectiu principal és la gestió de competències digitals i la posada en marxa de nous projectes innovadors.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.