216.000 € en ajuts per a projectes cinematogràfics i audiovisuals a Mallorca

El Consell de Mallorca, a través del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, posa en marxa un nou paquet d’ajuts per donar suport a la realització de projectes cinematogràfics i audiovisuals a Mallorca

Un nou paquet d’ajuts s’ha posat en marxa per part del Consell de Mallorca a través del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística. Aquest nou paquet està enfocat en els sectors de la realització de projectes cinematogràfics i audiovisuals a Mallorca.

L’objectiu d’aquests nous ajuts per al sector dels audiovisuals de la nostra illa és promoure la producció cinematogràfica i audiovisual per fomentar un teixit cultural cinematogràfic de Mallorca i, en conseqüència, perquè es creïn productes de qualitat destinats als mercats nacionals i internacionals per a l’any 2021.

Els destinataris dels nous ajuts per a la realització de projectes cinematogràfics i audiovisuals a Mallorca són totes les persones que estant donats d’alta en un epígraf de l’IAE del sector de producció audiovisual, i que compleixin els requisits establerts a la convocatòria.

Els ajuts es distribuieixen en tres línies:

  1. 16.000 € per a la producció pròpia de curtmetratges;
  2. 180.000 € per a la producció pròpia de documentals;
  3. 20.000 € pel desenvolupament de guions per a curtmetratges, llargmetratges documentals i llargmetratges de ficció.

Ja es poden presentar les sol·licituds per demanar aquestes subvencions. Aquí trobaràs tota la informació relacionada amb aquest nou paquet d’ajuts i la documentació per fer la sol·licitud.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.