Nou assessorament en Algaida de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa

L’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ha realitzat un nou assessorament en el municipi d’Algaida. En aquesta nova acció, s’ha ajudat a na Neus Oliver, propietària d’un centre d’estètica a Algaida i vol millorar la visibilitat del seu negoci a través de les xarxes socials i la comunicació digital.

L’agent de Mallorca Activa Rafel Cladera va actualitzar el perfil de Google my Business i va fer una petita formació de Canva. També va informar na Neus Oliver sobre el Kit Digital (funcionament, requisits, documentació, etc).

A poc a poc va millorant la digitalització del seu negoci i des de l’OAPR Mallorca Activa li farem un seguiment i anirem resolent els seus dubtes.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪