Assessorament a Felanitx a un jove emprenedor

En el municipi de Felanitx es va realitzar un nou assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR). El protagonista ha estat un jove electricista que ha pres la decisió d’emprendre.
Durant aquesta trobada s’explicaren les ajudes disponibles i la formació a la qual pot acollir-se o podrà fer-ho en els pròxims mesos. Quan aquest jove porti 6 mesos com a autònom podrà sol·licitar l’ajuda del KIT Digital, que li permetrà incorporar serveis digitals al desenvolupament del seu negoci com el lloc web, presència bàsica a internet, gestió de xarxes socials o factura electrònica entre altres serveis digitalitzadors.


El servei de la OAPR inclou un seguiment que informa els autònoms, pimes, micropimes i emprenedors de totes les ajudes que poden demanar segons els seus perfils específics, a més de cursos de formació gratuïts.


En el terme de Felanitx s’han realitzat 17 assessoraments diferents a empreses, autònoms i nous emprenedors durant aquest any. El servei és gratuït i pot sol·lictar-se per telèfon, presencialment i mitjançant vídeoconferència.