Assessorament en Sant Llorenç: impulsant la digitalització amb el Consell de Mallorca

L’OAPR Mallorca Activa realitza un nou assessorament a Sant Llorenç a l’agroturisme Ca ses Nines per optimitzar la seva presència digital

El Consell de Mallorca, a través de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, impulsa l’agroturisme Ca ses Nines cap a la transformació digital amb un nou assessorament a Sant Llorenç, fent una nova passa cap al futur amb els nostres assessoraments especialitzats.

En una recent sessió d’assessorament a Sant Llorenç, en Rafel Febrer, de l’agroturisme Ca ses Nines, va explorar noves oportunitats per millorar la presència digital del seu negoci. Col·laborant amb l’OAPR Mallorca Activa, es va iniciar un camí cap a la digitalització eficaç.

Durant la trobada, es va abordar la importància de les eines digitals per a empreses com Ca ses Nines. S’han analitzat opcions específiques per optimitzar la presència en línia, amb un enfocament personalitzat per adaptar-se a les necessitats particulars del negoci.

En aquest context, es van destacar les estratègies per millorar la visibilitat en línia i la gestió eficient de les xarxes socials. Rafel Febrer va rebre consells pràctics per aprofundir en el món digital, tot considerant les característiques ja digitalitzades del seu negoci.

L’objectiu d’aquest assessorament no només és millorar la presència en línia, sinó també proporcionar les eines necessàries per afrontar els reptes digitals del futur. El Consell de Mallorca a través de l’OAPR Mallorca Activa continua sent un socis clau per connectar les empreses amb les últimes tendències tecnològiques i estratègies digitals.

A través d’aquesta col·laboració, Sant Llorenç destaca com a exemple de com les petites empreses poden abraçar la digitalització i créixer amb l’ajuda d’experts en el camp.

Mallorca Activa és la plataforma del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪