Assessorament a Pollença: Suport a una nova generació de comerciants

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa guia i acompanya a una dona en el seu camí per agafar el timó d’un comerç familiar amb aquest nou assessorament a Pollença

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha realitzat amb èxit, a través del seu tècnic, Rafel Cladera, una sessió d’assessorament personalitzat per a la que serà la segona generació de la tenda Estils i Formes, a Pollença. Amb l’objectiu de continuar endavant amb el negoci familiar, na Magdalena Nicolau ha rebut l’ajuda necessària per continuar les passes cap a l’èxit professional.

En aquesta primera sessió d’assessorament a Pollença, l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha guiat na Magdalena a través dels procediments necessaris per impulsar la presència d’Estils i Formes a les xarxes socials. S’ha parlat en profunditat de Canva, així com les diferents opcions existents per millorar la marca del negoci i adequar-lo a les necessitats específiques del seu sector.

A més de Canva, s’ha donat un enfocament especial a la planificació i desenvolupament del seu negoci. Amb l’ajuda de’n Rafel Cladera, s’han explorat les diferents estratègies per promocionar els serveis de i els seus productes. S’han compartit consells i tècniques per a crear una presència efectiva en línia mitjançant l’ús de les xarxes socials com Facebook o Instagram.

Na Magdalena també ha rebut informació detallada sobre els diferents ajuts, subvencions i incentius disponibles per als autònoms com ella. L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha presentat opcions com el Kit Digital que ofereix recursos i suport per al desenvolupament del negoci en l’entorn digital.

Aquesta sessió d’assessorament ha estat una oportunitat per obtenir una visió clara i una guia personalitzada en el seu camí cap a l’èxit.

Si vols seguir les passes d’aquesta dona valenta i començar el teu propi negoci, posa’t en contacte amb l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa avui mateix. El teu futur com a persona que fa feina per compte propi està a un pas de distància!

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.

Seguim…