Segueixen les reunions pels fons Next Generation, amb la participació de l’ajuntament de Puigpunyent

El batle de Puigpunyent, Antoni Marí, es reuneix amb tècnics de l’Oficina de Fons Europeus per parlar dels fons Next Generation

El municipi de Puigpunyent ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation, que ja s’han posat en marxa a Mallorca.

El batle del municipi, Antoni Marí, va protagonitzar la reunió, que es va fer a la Cambra de Comerç de Mallorca, amb l’objectiu de tractar els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation. A la reunió també van assistir Aina Sánchez, consultora externa de l’ajuntament, i la tècnic de l’Oficina de Fons Europeus, Anna Pons.

L’agent de l’Oficina de Fons Europeus va presentar aquesta oficina al batle Marí. També va explicar els objectius d’aquesta entitat i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. A la reunió es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Al llarg dels pròxims dies es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Puigpunyent.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca. Així, es podrà impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.