Nova formació de Canva i construcció de marca al municipi de Maria de la Salut

Les empreses i els autònoms de Maria de la Salut han realitzat dues noves formacions per a la digitalització sobre les temàtiques de Canva i construcció de marca. La jornada de dos dies s’ha realitzat a l’ajuntament. Aquestes sessions han sigut realitzades per la formadora Susana Pinyar.

A la primera jornada s’ha explicat l’eina per crear dissenys Canva, centralitzada en crear publicacions per a les xarxes socials. Aquesta eina pot ajudar als autònoms i a les empreses a augmentar les seves vendes i millorar la comunicació amb els seus clients.

A la segona jornada, dedicada a la construcció de marca, s’ha explicat aquest concepte i perquè és necessari que els autònoms i les empreses utilitzin la gestió de marca per a posicionar-se amb els seus clients.

Les formacions han estat ben acollides al municipi de Maria de la Salut i els assistents s’han interessat molt per com millorar la seva comunicació corporativa a les xarxes socials.

L’Oficina Accelera Pime Rural Consell de Mallorca té com a objectiu promoure la transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals entre les empreses i emprenedors de la zona, oferint eines i recursos adaptats a les seves necessitats específiques.