Nou assessorament a Llubí per impulsar la digitalització de l’empresa local

La propietat del petit hotel Daica rep l’assessorament a Llubí de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa per millorar el seu negoci

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa va brindar assessorament a Llubí, a través del nostre company Rafel Cladera, a na Catalina Pieras i en David Ribas, propietaris del restaurant i petit hotel d’interior Daica.

Enfocant-se en les necessitats actuals del seu negoci, es va concloure que la creació de continguts de qualitat per a les xarxes socials seria extremadament útil. També es va subratllar la importància de fer servir la plataforma Canva per crear aquests continguts.

Aquest ha estat el primer d’una sèrie d’assessoraments que impulsaran la digitalització de l’empresa. Entre aquests assessoraments futurs, es crearà un perfil d’empresa a Google, s’implementarà WhatsApp Business i es millorarà el posicionament del web, ja que això milloraria la visibilitat del seu negoci.

La sessió d’assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa va proporcionar a Catalina i en David una visió clara i estratègica per a la seva empresa Daica. S’abordaren altres aspectes rellevants com l’ús de les xarxes socials per a la promoció del negoci i l’optimització dels continguts digitals per aconseguir un millor posicionament en els cercadors.

Amb l’assessorament de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, na Catalina Pieras i en David Ribas està prenent passos importants per a la digitalització del seu negoci, millorant així les oportunitats de creixement i èxit.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem… 💪