Assessorament a Selva: Suport a la professora de ioga i artesana per a convertir-se en una autònoma d’èxit

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa guia i acompanya a una dona en el seu camí cap a l’autoocupació a un assessorament a Selva

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha realitzat amb èxit, a través del seu tècnic, Rafel Cladera, una sessió d’assessorament personalitzat per a una talentosa professora de ioga i artesana resident a Selva. Amb l’objectiu de convertir-se en autònoma i establir el seu propi negoci, aquesta dona valenta i emprenedora ha rebut l’ajuda necessària per prendre els primers passos cap a l’èxit professional.

En aquesta primera sessió d’assessorament a Selva, l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha guiat la professora de ioga i artesana a través dels procediments necessaris per a donar-se d’alta com a autònoma. S’han tractat temes com la cotització, els tràmits legals i administratius, així com les diferents opcions de cotització disponibles per adequar-se a les necessitats específiques del seu negoci.

A més de l’aspecte legal, s’ha donat un enfocament especial a la planificació i desenvolupament del seu negoci. Amb l’ajuda de’n Rafel Cladera, s’han explorat les diferents estratègies per promocionar els serveis de ioga i els productes artesanals, com ara els jabons i les espelmes, en els mercats municipals de la zona. S’han compartit consells i tècniques per a crear una presència efectiva en línia mitjançant l’ús de les xarxes socials com Facebook o Instagram i la possibilitat de crear un web amb WordPress.

La professora de ioga i artesana també ha rebut informació detallada sobre els diferents ajuts, subvencions i incentius disponibles per als autònoms com ella. L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa ha presentat opcions com el Kit Digital que ofereix recursos i suport per al desenvolupament del negoci en l’entorn digital.

Aquesta sessió d’assessorament ha estat una oportunitat per obtenir una visió clara i una guia personalitzada en el seu camí cap a l’autoocupació professional. Amb el suport de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, està ben equipada per convertir els seus somnis en realitat i aconseguir l’èxit en el món de la ioga i l’artesania.

Si vols seguir les passes d’aquesta dona valenta i començar el teu propi negoci, posa’t en contacte amb l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa avui mateix. El teu futur com a persona que fa feina per compte propi està a un pas de distància!

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials i municipis de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.

Seguim…