Assessorament doble en Felanitx: Impulsant els negocis locals des de Mallorca Activa

Fotografia Bennassar i N’Alou troben solucions en l’assessorament de Mallorca Activa a Felanitx

L’assessorament empresarial és una eina clau per al creixement dels negocis locals, i l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ho sap molt bé. En aquesta ocasió, ens endinsem a la biblioteca Joan Estelrich, on s’ha dut a terme un assessorament doble en Felanitx que podria marcar un abans i un després en el camí d’aquestes empreses. Qui està darrere d’aquest valuós suport? L’agent Roberto Pérez, qui amb la seva experiència i coneixements, s’ha convertit en un aliat estratègic per als emprenedors locals.

Fotografia Bennassar: Un comerç emblemàtic a la recerca d’innovació

Fotografia Bennassar és un comerç emblemàtic amb una llarga trajectòria de més de 80 anys a Felanitx. El seu compromís amb la tradició i la qualitat es reflecteix en cadascuna de les seves fotografies. No obstant això, l’era digital ha portat amb si nous desafiaments i oportunitats. Per això, van acudir a l’OAPR Mallorca Activa a la recerca d’assessorament.

En la trobada, es van abordar diversos temes clau. En primer lloc, es va informar a Fotografia Bennassar sobre els ajuts vigents disponibles per a empreses locals. Això és fonamental per a aprofitar al màxim els recursos disponibles. A més, es van explorar les possibilitats del Kit Digital i com la digitalització podria adaptar-se al model de negoci de l’empresa.

Un dels punts que més interès va despertar va ser el relacionat amb les xarxes socials. En l’actualitat, ser present en plataformes com Facebook, Instagram o X (Twitter) és essencial per a arribar a un públic més ampli. Així mateix, es va discutir sobre la factura electrònica, una pràctica que pot agilitzar considerablement els processos administratius.

No obstant això, dos aspectes van sobresortir en la conversa. En primer lloc, el posicionament web, una eina crucial per a augmentar la visibilitat en línia. Roberto Pérez, l’experimentat agent de Mallorca Activa, va compartir el seu coneixement sobre com millorar el SEO i augmentar la presència en els motors de cerca. A més, es va parlar sobre la gestió de clients, un element fonamental per a mantenir relacions sòlides i duradores amb els clients habituals.

N’Alou: Artesania i disseny fets a mà en l’era digital

N’Alou és una empresa que es dedica a dissenyar i decorar llums i pantalles amb dissenys exclusius, fetes a mida i completament artesanals. El seu enfocament en l’artesania i la creativitat els ha valgut una clientela fidel. No obstant això, per a continuar creixent, necessitaven explorar noves oportunitats en el món digital.

En l’assessorament doble a Felanitx, brindat per Roberto Pérez, es va posar l’accent en la importància del Kit Digital, que podria obrir noves portes en el mercat en línia. El posicionament web, novament, va ser un tema central de la conversa. Millorar la visibilitat en els motors de cerca és essencial per a arribar a nous clients i expandir l’abast de l’empresa.

La venda a través d’internet també es va presentar com una opció prometedora. En l’era de la digitalització, tenir una botiga en línia pot ser la clau per a arribar a un públic més ampli, fins i tot fora de Felanitx. Es van explorar les possibilitats de finançament i les ajudes disponibles en el moment actual, la qual cosa podria facilitar l’expansió de N’Alou.

A més, es va revelar que en futurs assessoraments s’oferirà formació específica en xarxes socials. Això permetrà a N’Alou aprofitar al màxim aquestes plataformes per a promocionar els seus dissenys exclusius i connectar-se amb un públic més ampli.

L’assessorament doble a Felanitx, realitzat per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa i dirigit per l’agent Roberto Pérez, està impulsant a empreses locals cap a un futur més digital i pròsper. Fotografia Bennassar i N’Alou són només dos exemples de com la digitalització i el coneixement adequat poden transformar els negocis en l’era moderna. Mallorca Activa continua sent un pilar fonamental en el creixement econòmic de l’illa, fent costat a emprenedors i empreses en el seu camí cap a l’èxit. No perdis de vista aquestes oportunitats d’assessorament si busques donar un impuls al teu negoci a Mallorca!

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem…