El Consell de Mallorca i Banyalbufar, junts pels fons Next Generation

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics, Margalida Amoròs, i el director Insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, es reuneix amb les tinent de batle de Banyalbufar per impulsar els fons Next Generation al municipi

El municipi de Banyalbufar ha estat el protagonista d’una nova reunió relacionada amb els fons Next Generation que es posaran en marxa a Mallorca aviat.

La directora Insular de Coordinació i Projectes Estratègics del Consell de Mallorca, Margalida Amorós, i el director Insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, es varen reunir amb la primera i segona tinent de Batle de Banyalbufar, Leonor Bosch i Aina Isabel Torres. La conversa es va centrar en els projectes que el municipi vol posar en marxa amb el finançament dels fons europeus Next Generation.

A la reunió, que va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Mallorca, també varen assistir els tècnics de l’Oficina de Fons Europeus, Anna Pons i Christian Esteva.

Margalida Amorós i Miquel Vadell varen començar presentant l’Oficina de Fons Europeus a l’equip de govern banyalbufarí, així com els objectius d’aquesta oficina i l’estratègia del Consell per participar en les convocatòries dels fons Next Generation. També es van presentar les línies d’ajuts obertes i les que ho seran pròximament.

Des de l’Oficina de Fons Europeus es varen explicar les convocatòries DUS 500 (Desarrollo Urbano Sostenible) i el MOVES III (Movilidad Eficiente y Sostenible), i es remetrà a l’ajuntament la informació bàsica per informar sobre les convocatòries obertes i d’interés per al municipi de Banyalbufar.

L’Oficina de Fons Europeus ja treballa, en coordinació amb Mallorca Activa, per posar en marxa les diferents línies d’ajuts dels fons Next Generation a Mallorca, i impulsar la necessària reconstrucció social i econòmica després dels efectes provocats per la pandèmia de la COVID-19 a la nostra illa.

Si vols consultar tots els ajuts Next Generation a Mallorca, visita la secció Ajuts Mallorca.