Assessorament en Ariany: L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa impulsa el creixement empresarial

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa realitza un nou assessorament en Ariany amb el Kit Digital com a protagonista

En una iniciativa que busca enfortir el teixit empresarial rural, l’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ha dut a terme un nou assessorament en Ariany. La capdavantera d’aquesta iniciativa, l’agent Marga Serra, va conduir aquest assessorament que ha suscitat un interès notable.

La tramesa efectiva d’informació per part de l’OAPR Mallorca Activa i la difusió del número de contacte d’atenció han estat determinants en aquest èxit. Perrine Alsina, una autònoma consolidada amb base a Ariany, es va posar en contacte amb nosaltres. La seva activitat, centrada en l’edició de partitures, traducció i gestió cultural, li ha conduït a un volum de treball considerable. Amb la intenció de crear una presència digital més forta, va decidir buscar ajuda i va contactar amb Mallorca Activa.

La seva recerca d’assessorament va tenir com a resultat l’obertura d’una nova via d’oportunitat. Així, va sol·licitar suport per aconseguir la subvenció Kit Digital de red.es. Aquest programa ofereix recursos per al desenvolupament web, una fita important per a professionals com Perrine. La seva decisió de recórrer a Mallorca Activa per realitzar aquest procés de sol·licitud reflecteix l’eficàcia i el prestigi de la nostra xarxa d’assessorament.

En la mateixa sessió d’assessorament, es van abordar altres qüestions estratègiques. La gestió eficaç de les xarxes socials va ser un dels punts destacats. Amb el creixent enfocament en les plataformes en línia, l’expertesa en aquest àmbit és essencial per a la visibilitat i l’expansió comercial. Perrine va rebre directrius clares sobre com optimitzar la seva presència digital i aprofitar els avantatges de la interconnexió global.

És important subratllar que aquesta sessió d’assessorament va anar més enllà de l’estratègia digital. També es va proporcionar informació detallada sobre les activitats i els cursos de formació que ofereix Mallorca Activa a través de la seva Oficina Accelera Pime Rural (OAPR). La promoció de l’aprenentatge continu és un element clau de la nostra missió i estem encantats d’haver proporcionat a Perrine aquesta informació valuosa.

La imatge adjunta a aquest article captura un moment d’aquesta sessió d’assessorament. Reflecteix l’intercanvi constructiu i el compromís mutu de Mallorca Activa i els empresaris locals. Aquesta col·laboració no només ofereix respostes immediates i suport tècnic, sinó que també estableix vincles a llarg termini amb l’objectiu de fomentar el creixement i l’èxit empresarial a les zones rurals.

L’assessorament en Ariany, organitzat per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa, ha estat un èxit notable. La història de Perrine Alsina és un testimoni de com la combinació d’informació accessible i assessorament competitiu pot donar lloc a oportunitats transformadores. Aquest és només un exemple de l’impacte positiu que les iniciatives locals poden tenir en l’impuls dels negocis i la vitalitat econòmica de les comunitats rurals.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem…