Curs Canva a Bunyola: Empreses locals aprenen a destacar en les xarxes socials

Tres empreses bunyolines amplien les seves habilitats digitals amb l’ús de Canva

Fa uns dies, s’ha dut a terme amb gran èxit un curs intensiu de Canva a Bunyola, el petit i encisador municipi de la serra de Tramuntana. L’objectiu d’aquesta formació de l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa era ensenyar a les petites i mitjanes empreses (pimes) locals a utilitzar l’eina de disseny gràfic en línia Canva per destacar en les xarxes socials i promoure els seus negocis.

Amb la participació de tres empreses locals, el curs va comptar amb la presència de l’Expert de Bunyola, un centre de psicologia de Palmanyola i un forn i cafeteria de Bunyola mateix. Durant la formació, impartida per l’agent de l’OAPR Mallorca Activa Rafel Cladera, els participants van aprendre les tècniques bàsiques per a utilitzar Canva de manera efectiva, incloent-hi la creació de publicacions atractives per a les xarxes socials, com ara Instagram i Facebook.

Les valoracions del curs han estat extraordinàriament positives, amb els participants mostrant-se satisfets amb els coneixements adquirits. Sorprenentment, dues de les empreses que van assistir no havien col·laborat anteriorment amb noltros. Com a resultat de la seva experiència positiva, han expressat el seu interès a programar una propera visita al municipi per rebre assessorament específic en matèria de xarxes socials i resoldre dubtes relacionats amb l’ús de Canva.

Amb aquesta iniciativa, les empreses locals de Bunyola estan demostrant el seu compromís amb la innovació i l’aprenentatge continu. Es preveu que aquest curs de Canva sigui només el principi d’un camí que les portarà a l’excel·lència en línia, ajudant-les a destacar en un entorn empresarial cada vegada més competitiu i digitalment orientat.

L’equip d’agents de l’OAPR Mallorca Activa s’encarrega d’atendre i assessorar les empreses, microempreses, pimes i persones treballadores per compte propi que desenvolupen la seva activitat econòmica als municipis de Mallorca, amb la finalitat d’impulsar la digitalització d’aquestes empreses.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada i al servei de les empreses, l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Seguim…