Assessorament en Costitx: Miquel Horrach demana el Kit Digital per a la seva empresa Sa Botiga Nova

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa realitza una nova jornada d’assessorament en Costitx i continua amb el procés digitalitzador de la Mallorca Rural

En Miquel Horrach, propietari de Sa Botiga Nova, una botiga multiproducte i estanc de Costitx, ha rebut assessorament digital per part del nostre company, Sergi Cañellas, per millorar la presència en línia del seu negoci.

En aquesta sessió d’assessorament, Miquel Horrach ha sol·licitat el Kit Digital amb l’objectiu de crear una pàgina web per al seu comerç, que farà amb l’ajuda d’un agent digitalitzador especialitzat en aquest tipus d’assessorament digital.

Durant la sessió, s’ha posat èmfasi en l’explicació del funcionament de les subvencions disponibles per a la digitalització de negocis com el seu, per tal d’optimitzar el procés de sol·licitud i aprofitar les oportunitats que ofereix aquesta ajuda.

Un dels punts clau de la sessió ha estat la instal·lació i configuració correcta del certificat digital al portàtil d’en Miquel. Aquesta tasca és essencial per garantir la seguretat i confiança en les transaccions en línia, així com en la comunicació amb les administracions públiques i altres empreses.

Durant l’assessorament, Miquel ha admès que desconeixia la diferència entre les diverses formes d’identificació digital. No obstant això, gràcies a l’orientació rebuda, ara té un coneixement més ampli sobre aquest tema crucial per a la seva empresa.

Kit Digital i agents digitalitzadors

Un altre aspecte destacable de la sessió ha estat la forma de contactar amb els agents digitalitzadors, que són els professionals especialitzats a ajudar empreses com la seva a millorar la seva presència en línia i aprofitar les noves tecnologies.

Després d’aquest assessorament, en Miquel Horrach està segur que sa Botiga Nova estarà millor preparada per afrontar els reptes del món digital i aconseguir una millor posició en el mercat. La creació de la pàgina web permetrà als clients accedir fàcilment als productes i serveis que ofereix el seu negoci, alhora que promourà la seva imatge de marca i ampliarà la seva clientela.

Amb la feina feta per l’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa amb aquest assessorament a Costitx, Miquel Horrach ha fet un pas essencial cap a la transformació digital de Sa Botiga Nova. Aquesta iniciativa reforça el compromís amb l’evolució tecnològica i la millora de la competitivitat de les empreses locals.

Si tens un negoci a Mallorca i vols millorar la teva presència en línia, no dubtis a sol·licitar l’assessorament gratuït d’un dels nostres agents i aprofitar totes les oportunitats que ofereix la digitalització per fer créixer el teu negoci. Sense dubte, aquesta és una oportunitat única que pot marcar la diferència en el teu futur empresarial.

L’OAPR Mallorca Activa és la nova eina del Consell de Mallorca creada per impulsar actuacions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals, pensada per a les empreses i al seu servei, així com per a l’emprenedoria i el conjunt de treballadors i treballadores que fan feina per compte propi.

Continuem…