Mallorca Activa comença la formació en línia mitjançant videoconferència

Instal·lació i manteniment d’aparells sanitaris d’ús domèstic, i edició bàsica d’imatges amb Gimp 2.0, són els nous cursos gratuïts de Mallorca Activa que s’impartiran mitjançant un nou sistema en línia. La matrícula s’obrirà el dilluns 23 de maig.

A partir del dilluns, 23 de maig, ja et podràs matricular en qualsevol dels nous cursos gratuïts que Mallorca Activa ha posat en marxa amb un nou sistema de formació en línia.

El disseny digital continua sent protagonista gràcies a una novetat: Edició bàsica d’imatges amb Gimp 2.0. Aquest curs va dirigit a persones interessades a conèixer les eines bàsiques d’edició del programa Gimp 2.0 per poder realitzar muntatges fotogràfics. Gimp 2.0 és un programa GNU, la qual cosa vol dir que el seu ús no té cap cost. Tot i ser un programa de cost zero, permet treballar amb fotografies de manera professional.

Aquesta formació en línia es realitza amb l’acompanyament d’un professor, consta de dues sessions per videoconferència que es portaran a terme els dies 2 i 9 de juliol, de 10.00 h a 12.15 h.

Les PIMES, microempreses i persones que treballen per compte propi tindran l’oportunitat de realitzar el nou curs d’instal·lació i manteniment d’aparells sanitaris d’ús domèstic.

Els principals objectius d’aquesta formació són:

  • Conèixer les diferents eines per muntar i/o desmuntar aparells sanitaris.
  • Identificar els diferents elements sanitaris que es poden trobar en un bany.
  • Adquirir coneixements sobre les diferents aixeteries (monobloc/monocomandament).

El curs consta de sessions per videoconferència que es portaran a terme els dimarts i dijous, de 17.00h a 18.30h.

La inscripció a aquests nous cursos gratuïts es podrà fer a partir del dilluns, 23 de maig, i de forma telemàtica, a l’apartat de Formació del web de Mallorca Activa.