ChatGPT a Sóller: descobrint la Intel·ligència Artificial a les pimes

L’Oficina Accelera Pime Rural Mallorca Activa organitza un taller de ChatGPT a Sóller que genera gran interés

Fa uns dies, al CEIP Ses Marjades, s’ha celebrat una jornada informativa que ha despertat l’interès de tots els assistents. L’Oficina Accelera Pime Rural (OAPR) Mallorca Activa ha organitzat aquesta esdeveniment per aprofundir en les capacitats de ChatGPT, una eina d’intel·ligència artificial que està revolucionant la forma de comunicar-se i treballar.

En aquesta jornada sobre ChatGPT a Sóller, es van explorar les àrees d’aplicació d’aquesta potent eina i es van oferir directrius per a la creació de comandes més efectives.

Durant el transcurs de la jornada, es van destacar diverses àrees d’aplicació de ChatGPT. Entre elles, la creació d’un calendari de publicacions per a les xarxes socials va cridar l’atenció dels assistents. Aquesta funcionalitat permet planificar i automatitzar les publicacions, optimitzant la presència en línia de les empreses i augmentant la interacció amb el públic.

Un altre aspecte destacat va ser l’ajuda en la redacció de respostes a les ressenyes dels clients. ChatGPT pot generar respostes personals i efectives, millorant la relació amb els clients i impulsant la imatge de les empreses.

Una part de la jornada es va centrar en les possibilitats de la versió Plus, que integra eines com Dall-e i que pot interpretar els arxius que li enviam, així com les extensions dels navegadors web que fan servir el motor de ChatGPT per realitzar diferents funcions.

A la part final, es va obrir un torn de preguntes, on es va debatre l’aplicació de ChatGPT en l’àmbit numèric i estadístic. A més, es van presentar altres eines d’intel·ligència artificial enfocades en la generació i interpretació d’imatges, que prometen millorar l’eficiència en molts sectors professionals.

La jornada formativa a Sóller, organitzada per l’OAPR Mallorca Activa, va ser un èxit important, amb la presència de sis empreses, a més del regidor solleric Juan A. Lorente. ChatGPT es consolida com una eina essencial per a empreses i professionals que busquen la millora en la seva comunicació i eficiència. Les capacitats d’aquesta eina són impressionants i prometen revolucionar la forma com treballem i interactuem en un món cada vegada més digital. No deixeu passar l’oportunitat d’explorar tot el que ChatGPT pot oferir-vos en el vostre dia a dia laboral.

Mallorca Activa és l’eina del Consell de Mallorca creada per impulsar accions de transformació digital i l’adopció de tecnologies digitals a les empreses. Pensada per i per a les empreses, l’emprenedoria i el teixit econòmic de l’illa, Mallorca Activa és la punta de llança de la transformació digital a Mallorca.

Continuem… 💪